İçeriğe geç

Istanbul Burcu Ne

İzmir hangi burç?

Yapılan araştırmalara göre İzmir’de hava durumu İkizler burcunda, yükselen burç ise Akrep burcunda.

Türkiye’nin burcu ne?

Türkiye’nin burçlarında Güneş Akrep burcunda yer alır. Ülkemizin yükseleni Akrep, Yengeç’tir. İnsanlar çoğunlukla şov dünyasının ünlülerinin burçlarını merak eder ve gazetelerin astroloji sayfalarında yer alırlar, ancak politikacıların burçları pek iyi bilinmez.

Japonya’nın burcu nedir?

İkizler: Japonya, ABD, Fas, Galler, Belçika ve Tunus. Yengeç: İskoçya, Kanada, Cezayir, Hollanda, Yeni Zelanda ve Paraguay. Aslan: Fransa, İtalya, Romanya, Madagaskar, Zanzibar, Romanya, Irak, Lübnan. Başak: Batı Hint Adaları, Brezilya, Yugoslavya, Ürdün, İsveç, Ukrayna.

Antalya’nın burcu nedir?

Ağrı – Koç: Cesaretli ve mücadeleci yapısıyla. Amasya – Başak: Tarihi ve detaylara olan dikkatiyle. Ankara – Oğlak: Resmiyet ve ciddiyetiyle. Antalya – İkizler: Çeşitliliği ve canlılığıyla.

Bursa hangi burç?

Bursa – Aslan: Zengin tarihi ve kültürüyle. Çanakkale – İkizler: Tarihi ve kültürel çeşitliliğiyle.

İstanbul hangi burç?

Örneğin, İstanbul bir Terazi şehri olmasına rağmen, Ay İkizler burcundadır ve bu nedenle İkizler ruhuna hitap eder. İzlanda, Mısır, Norveç, İtalya, Brezilya ve Finlandiya’ya seyahat etmenin tadını çıkarabilirsiniz.

Ankara’nın burcu ne?

Ankara burcunun burcu Akrep’tir.

Almanyanın burcu ne?

2- Almanya, 2 Şubat 962 – KOVA Tarihi Roma Germen İmparatorluğu’na kadar uzanan en eski ülkelerden biri olan Almanya’nın entelektüel, karizmatik ve kendine güvenen bir Kova burcu olduğunu söyleyebiliriz.

Mersin’in burcu ne?

Kova burcunun mutlu olabileceği şehirler arasında İzmir, Çanakkale, Antalya ve Mersin gibi şehirler yer alır. Balık: Sanata olan düşkünlüğü, romantik ve hassas karakter özellikleriyle öne çıkan Balık burcu, suya yakın hemen her yerde yaşayabilir.

ABD burcu ne?

3. Amerika: Kanser.

Güney Kore’nin burcu nedir?

Kova – Güney Kore İdealist ve eşitlikçidir. Güney Kore teknolojiye değer verir ve zeka seviyesi çok yüksektir.

Atatürk hangi burç?

Yeni kitabı “Dünya Astrolojisi Türkiye”de de yer alan Döşer, “Atatürk Balık burcudur, 12 Mart 1881 doğumludur” diyor. Detaylara buradan ulaşabilirsiniz.

İzmir burcu ne?

İzmir’in astrolojik haritasında ne görünüyor? İzmir 9 Eylül’de özgürleştiği için yorumlar bu tarihe göre yapılıyor. İzmir’in burcu Başak. Başak burcu olduğu için şehrin gelişimi için gereken her şeyden yıllarca payını alamadı.

Diyarbakır’ın burcu nedir?

Keçi Burcu, Diyarbakır surları üzerinde bulunan bir burçtur.

Hollanda’nın burcu nedir?

Hollanda bir kanser ülkesidir.

Trabzon hangi burç?

Tokat – Başak: Tarihi ve düzenli yapısıyla. Trabzon – Krebs: Güçlü doğası ve güler yüzlü insanlarıyla.

Rize’nin burcu nedir?

Boğa: Boğa burcu insanları keşfetmeyi ve yeni yerlere seyahat etmeyi severler. Sanatsal kişilikleri onları diğerlerinden ayırır. Pastoral hayata meraklıdırlar. Çanakkale, Nevşehir ve Rize’de doğayla temas halinde istedikleri hayatı bulabilirler.

Almanyanın burcu ne?

2- Almanya, 2 Şubat 962 – KOVA Tarihi Roma Germen İmparatorluğu’na kadar uzanan en eski ülkelerden biri olan Almanya’nın entelektüel, karizmatik ve kendine güvenen bir Kova burcu olduğunu söyleyebiliriz.

Yay burcu hangi şehirdir?

Her zaman iyimser, coşkulu: Yay, Mardin ve Mumbai Bir zamanlar “Bu şehir büyülü” denilen söylentiler şehri Mardin ve iç dünyasına dönen, onu anlamaya ve benimsemeye çalışanların adresi Hindistan, Yay burçları için oldukça tatmin edici seyahat rotaları olabilir.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir